• Fys Slider

Urogynækologisk fysioterapi

Mit navn er Dorthe Svarre. Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet specialiseret med det urogynækologiske speciale i mere end 20 år. Derved har jeg også et godt samarbejde med flere gynækologer.

Min erfaring og faglige viden er bl.a hentet fra mit arbejdsliv på Herlev Hospital. Her arbejdede jeg med patienter fra Urogynækologisk ambulatorium, tværfagligt med smertepatienter fra Vulvaklinikken og ved min daglige gang på Gynækologisk afdeling og Barselsafsnittet.

Jeg er pr 1/4-18 tiltrådt hos Buddingevej Fysioterapi.
Derudover har jeg en ugentlig dag sammen med gynækolog Christina Damsted Petersen om behandling af patienter med urogynækologi og smerteproblematikker.
Ind imellem behandler jeg mænd, primært efter prostatektomi eller smerter, men langt overvejende behandler jeg kvinder med diagnoser som fx:

Smerter (vaginisme, vulvodyni, dyspareuni, haleben)
Urin- og afføringsinkontinens
Blæreproblemer
Nedsynkning
Gravide med bækkenrelateret smerter
Efterfødselsproblemer (solid erfaring med sphincterruptur- kvinder)

For at læse mere om hver enkelt underafsnit henvises til: www. urogyn-fysio.dk

Jeg arbejder så vidt muligt efter givne kliniske retningslinjer inden for områderne, som jeg kombinerer med manuel behandling, øvelsesterapi, råd og vejledning.

Jeg arbejder kun uden for sygeforsikringen her på klinikken. Dog er der tilskud fra Sygeforsikringen danmark og evt. diverse sundhedsforsikringer.
Pris: 1 kons 595 kr
Efterflg 375 kr.

For booking af tider ring på 45886690, eller ved konkrete spørgsmål skriv direkte til Dorthe på dos@fysklinikken.dk

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej