• Fys Slider

Tab dig NU

Vil du i gang med et vægttab, men har du svært ved at gøre det alene?

Vi tilbyder nu et samlet vægttabs- og træningsforløb på 8 uger, som ikke kun vil give dig et vægttab, men vil give dig  nogle nye sunde og aktive vaner; hermed har du langt bedre mulighed for at bevare dit vægttab og din nye sundere og mere aktive livsstil.

Du starter med en individuel konsultation, hvor du vil blive vejet og få målt forholdet imellem fedt og muskelmasse. Vi kommer ind på nuværende kost- og motionsvaner og eventuelle fysiske skavanker og udarbejder et forslag til, hvordan en dag med sund kost ser ud for dig.

Derefter er der holdtræning 2 x ugentligt i 8 uger sammen med op til 9 deltagere i samme situation som dig. En gang om ugen vil du blive vejet og få målt fedtprocent og muskelmasse, så vi sikrer os, at det går den rigtige vej.

Fællestræningen består af konditions- og styrketræning, hvor vi skal have sved på panden og blive stærkere. Underviseren på holdet er fysioterapeut, så træningen vil foregå under hensyntagen til eventuelle skavanker (f.eks. smerter i ryg, knæ eller skulder), hvor alle kan være med. Første gang på holdet er der instruktion i nogle grundøvelser, som du skal træne derhjemme en gang om ugen. Du vil desuden blive tilknyttet en lukket Facebook-gruppe med daglig inspiration til sund kost og træning.

Midtvejs er der en individuel konsultation, hvor vi taler om, hvordan det er gået indtil nu, og hvor der skal intensiveres eller justeres i resten af forløbet.

Vi slutter af med en evaluering af hele forløbet og en sidste vejning og måltagning. Her lægger vi en plan for, hvordan du bevarer din nye og sunde livsstil.

Pris:

1. konsultation: 600,-

Holdtræning: 110,- pr gang

Midtvejs konsultation: 300,-

Slut konsultation: 300,-

(Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark giver de tilskud)
Træningen foregår d. 26 januar til og med d. 17 marts 2016 (uge 4-11)

Tirsdag kl 18-19
Torsdag kl 18-19

For tilmelding ring 45886690
Eller skriv til Gry: gry@fysklinikken.dk
Rikke: rjh@fysklinikken.dk
Arendse: asa@fysklinikken.dk

Buddingevej Fysioterapi
Buddingevej 199
2860 Søborg

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej