• Fys Slider

STYRK DIT UNDERLIV

Ønsker du at gøre noget godt for dit underliv?

Vil du gerne forebygge- eller forbedre, at kunne kontrollere urin og luft eller nedsynkning af underlivsorganer?

Bækkenbunden er en essentiel muskel, der både kontrollerer urin, luft og afføring hos både mand og kvinde og som samtidig er vigtig i stabilisering af vores underlivsorganer.

Bækkenbunden er under konstant arbejde, i hvile som under belastning igennem livet. Den bærer præg af de udfordring og belastninger som kroppen udsættes for. Særligt graviditet og børnefødsler er en stor overbelastning af bækkenbunden. Vi føder vores børn gennem bækkenbunden. Mere end 80% af alle kvinder oplever bristninger i den sammenhæng, i større eller mindre grad.

Der er god videnskabelig bevis for, at bækkenbundstræning har god effekt. Dog er det vigtig, at træning gribes rigtig an: Både knibeteknik og den måde og det niveau du har behov for at træne din bækkenbund på, så musklen igen kan fungere optimal, alene- og i vigtigt samspil med andre muskler i bækkenområdet.

Overgangsalderen kan også have indflydelse på bækkenbundsfunktionen. Årsagen er ofte de hormonelle forandringer, der svækker støttevævet og kan påvirke bækkenbundsfunktionen.

Har du lyst til at træne din bækkenbund bedst muligt, så har du mulig for at træne på hold, hos faglig dygtig gynækologisk fysioterapeut med mange års erfaring på området.

Du har mulighed for at få vurderet din bækkenbundsfunktion og knibeteknik både før og efter holdforløbet

For yderligere spørgsmål, kontakt urogynækologisk fysioterapeut Dorthe Svarre på dos@fysklinikken.dk eller kontakt  Buddingevej Fysioterapi på 45 88 66 90.

Pris for holdforløb: 1120 kr. (Afvikles inden for 12 uger)

Pris for individuel vurdering: 375 kr.

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej