• Fys Slider

Sportsskader

Hvis du har fået en sportsskade, og du gerne vil have hjælp til at komme på benene igen, er der mange gode muligheder for at behandle det. Sportsskader kan blandt andet behandles med fysioterapi. Her vil en konsultation ofte starte med at fysioterapeuten snakker med dig om din skade, hvordan den er opstået, hvor smerterne sidder osv. fysioterapeuten vil så med udgangspunkt i din fortælling undersøge dig med forskellige undersøgelsesmetoder.

Når fysioterapeuten er kommet frem til en diagnose og et tydeligere billede af din sportsskade, vil du i nogle tilfælde få en manuel behandling, hvorefter I sammen lægger en plan for din videre behandling og restitution. Det kan være gennem øvelser, som skal styrke området kombineret med fysioterapeutiske behandlinger på klinikken. Behandlingen kan for eksempel bestå af genoptræningsøvelser, udspænding, udholdenhedstræning, stabilitetstræning og vejrtrækningsøvelser. Den fysioterapeutiske behandling på klinikken består ofte af en kombination af massage, mobilisering og triggerpunktsbehandling.

Få behandlet din sportsskade

Hvis du gerne vil komme din sportsskade til livs med fysioterapi, finder du en erfaren og dygtig fysioterapeut hos Fysklinikken. Vi tilbyder fysioterapeutiske behandlinger mod sportsskader af høj kvalitet, så du kan komme bedst muligt på benene igen. Vi tager os altid god tid til den enkelte af vores patienter, og vi lytter til dig og dine behov, så du føler dig inddraget og set. Vi giver en omsorgsfuld behandling, hvor du er i centrum, og vi har stor vægt på en høj faglighed. Du kan derfor være tryg ved at få en ordentlig og professionel behandling hos os, som du kan føle dig tryg ved.

Vi er særligt erfarne inden for sportsskader, og vi har derfor en stor viden om, hvordan du bedst bliver genoptrænet og får styrket din krop igen.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for mere viden om vores fysioterapeutiske behandlinger og andre behandlingsformer. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og lytter til, hvilke smerter eller gener, du oplever.

Ring til os i dag og bestil en tid, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej