• Fys Slider

Laserbehandling mod smerter

Vidste du, at laserbehandling kan være med til at mindske smerter og nedsætte gener i kroppen? Hos Buddingevej Fysioterapi har vi god erfaring med laserbehandling mod smerter, og i dette indlæg vil vi derfor indvie dig i laserens behandlende effekter. Læs med her, eller kontakt os i dag for at bestille tid til en laserbehandling.

Hvad er laserterapi og hvordan virker det?

Vi benytter Light Force Therapy Lasere, der tilbyder terapeutisk high power laser til behandling af hele bevægeapparatet.

Laserbehandling er en smerte- og bivirkningsfri behandlingsmetode, der på naturlig vis trænger dybt ind i kroppens væv og stimulerer cellernes selvhelende mekanismer. Kroppens naturlige helingsprocess fremskyndes og immunforsvaret styrkes.

Under behandlingen føres proben over problemområdet på kroppen, hvor den vil øge blodgennemstrømningen og stimulere kroppens regenereringsproces. Hvor mange laserbehandlinger man har behov for, afhænger helt af ens individuelle problemstilling, men normalt arbejder vi med mellem 3 og 10 laserbehandlinger – af mellem 8 og 30 minutters varighed.

Hvad hjælper laserterapi på?

Laserbehandling er til personer, der ønsker at genvinde deres fulde mobilitet, og behandlingen har en positiv, smertelindrende og ophelende virkning på en lang række lidelser, som fx overbelastningsskader, sportsskader, springerknæ, tennisalbuer, skinnebensbetændelse, smerter efter operationer og meget mere. Laserterapien mindsker inflammation og derved mindskes smertetilstande, både akutte og kroniske. Derfor er den også meget effektiv til akutte idrætsskader

Vil du vide mere om vores laserbehandling, er du velkommen til at kontakte Buddingevej Fysioterapi på telefon 45 88 66 90, eller kigge forbi vores lokaler på Buddingevej 199, 2860 Søborg.

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej