• Fys Slider

Gravid yoga i Søborg

Der er fokus på at understøtte den gode graviditet og bevare din styrke samt udvikle din kropsbevidsthed i løbet af graviditeten. Der lægges meget vægt på vejrtrækningen.

Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået. (væskeophobninger, bækkensmerter mm).
Yogastilen tager udgangspunkt i Hatha yoga og modificeres så det passer til dig og dine evt. gener.

Graviditetsyoga er en skånsom træningsform, der forbereder både sind og krop på den kommende fødsel. De afslappende stræk, åndedrætsøvelser og det øgede fokus på kropsbevidsthed gør yoga til den perfekte træning for gravide. Kontakt Buddingevej Fysioterapi i dag for at tilmelde dig vores hold, eller læs med her, hvor vi uddyber fordelene ved graviditetsyoga.

Yoga for gravide hos Buddingevej Fysioterapi

Hos Buddingevej Fysioterapi nær Lyngby har vi erfaret, at yoga og graviditet er to ting, der går rigtig godt i spænd. Udover at yogaen tilbyder dig den nødvendige motion, der ellers kan være svær at få under graviditeten. Der er i træningen til gravide også fokus på at understøtte den gode graviditet. Dette sker ved, at vi arbejder på at bevare din styrke, samt udvikle din kropsbevidsthed.

Graviditetsyoga tager udgangspunkt i stilen fra Hatha Yoga og modificeres, så den passer til dig og dine eventuelle gener. Der lægges meget vægt på vejrtrækningen og åndedrætsøvelser.

Selvom du er en del af et hold, er det hos Buddingevej Fysioterapi altid dig der er i centrum, og vi tager os god tid til at sætte os ind i din individuelle situation, så vi sikrer os, at du får mest muligt ud af holdtræningen. At være en del af et hold af kvinder, der er i samme situation som dig, giver tryghed, og er en god mulighed for at udveksle erfaringer og tanker omkring graviditet.

Book tid online

Forebyg graviditetsrelaterede gener med yoga

Med yoga kan graviditetsgener forebygges, eller holdes nede hvis de allerede er opstået. Graviditetsyoga har bl.a. en positiv effekt på væskeophobninger i ben og fødder, lændesmerter, bækkensmerter mm. Gennem yogaen opnår du en stærk, smidig og bevidst krop.

Med graviditetsyoga får du:

  • En øget kropsbevidsthed
  • Åndedrætsteknikker og afspændingsøvelser
  • Fysisk og mental styrke

 

Du kan også læse om vores efterfødselsgymnastik, på den måde kan du komme hurtig tilbage til at have en sund og stærk krop igen efter du har født.  Vi tilbyder det også som holdtræning som du kan lære mere om.

Praktisk information

Du kan starte på vores træning til gravide i alle faser af din graviditet. Træningen foregår torsdage kl.17-18 i vores lokaler på Buddingevej 199, 2860 Søborg – tæt på Lyngby og med gode muligheder for at benytte offentlig transport.
Pris: 5 gange 725 kr. mulighed for tilkøb af flere gange

Opstart: Jan, marts, maj 2023

For yderligere information skriv til mec@fysklinikken.dk, eller ring på telefon 45 88 66 90.

Book tid online

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej