• Fys Slider

Gigt og træning

Vandreture, svømning, pilates, cykling og fitness. Der er mange måder at være aktiv på, og det samme gælder for dig, som har gigt. For træning og motion er godt mod gigt, og derfor er det vigtigt at komme i gang, hvis du vil forbedre din fysik.

Hos Buddingevej Fysioterapi tilbyder vi en lang række træningsformer – heriblandt gigttræning i Lyngby for dig.

Find den rette træning

Smerter forårsaget af gigt varierer i høj grad fra person til person. For der findes mere end 200 forskellige gigtsygdomme. Derfor er det heller ikke alle træningsformer, der er velegnede for alle med gigt.

Som fysioterapeut ved vi, hvordan gigttræning udføres så hensigtsmæssigt som muligt, og derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at finde den motionsform, der er den rette for dig. Vi har særlige kompetencer inden for træning i forbindelse med slidgigt i hofter og knæ.

Selvom det letteste er at forholde sig i ro, er det vigtig at komme i gang med træningen. For gigttræning påvirker din krop positivt. Når du er fysisk aktiv, træner du dine muskler og led, og disse bevægelser er med til at forbedre din generelle bevægelighed, så du kan bruge din krop så optimalt som muligt.

Færre smerter og mindre stivhed

Langt de fleste gigtsygdomme er kendetegnede ved at give smerter i bevægeapparater og stivhed i leddene. En af de træningsformer, der er særligt godt mod stive og stramme muskler, er yoga. Hos Buddingevej Fysioterapi tilbyder vi Yin Yoga. Formålet med denne yogatype er at skabe et optimalt energiflow i kroppen og mobilisere bindevævet, så led og muskler kan bevæge sig optimalt.

Lider du af en af de mange gigtsygdomme, er denne gigt træning således en vej til færre smerter og mindre stivhed.

Start til holdtræning

Har du lyst til at gå til gigt træning, og bor du i nærheden af Lyngby eller Søborg, er du velkommen til at starte til holdtræning hos os. Vi har mange holdtyper, og vi hjælper dig gerne med at finde det mest egnede hold for dig.

Vores holdtræning er relevant for dig, hvad enten du ønsker at forbedre din muskel- og knoglestyrke, eller du har brug for genoptræning. Du vil med garanti få noget ud af træningen, uanset om du lider af kroniske smerter i muskler eller led, eller du har brug for genoptræning efter en operation. Mange mennesker, som lider af slidgigt, gennemgår operationer, og for disse klienter er holdtræning og gigt træning effektivt til igen at få gang i kroppen.

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej