• Fys Slider

Fysioterapeut Søborg – få en tid her

Buddingevej Fysioterapi – din fysioterapeut i Søborg

På vores klinik i Søborg kan vi tilbyde en række forskellige behandlinger såvel som træningsformer, hvor du som patient er i centrum. Uanset om du døjer med smerter og skader, Parkinson eller slidgigt, eller du ønsker at foretage sunde livsstilsændringer eller træne op igen efter en fødsel, kan vi tilbyde dig professionel behandling og træning, så du oplever at komme i bedre form og få en sundere krop. Vi tilbyder behandling med dygtige fysioterapeuter i vores nye flotte klinik i Søborg, hvor vi lægger vægt på fagligt engagement og på at skabe en tryg og uformel atmosfære, hvor der er rart at komme for vores patienter.

Vores behandlinger

Vi tilbyder en række behandlingsformer med særligt fokus på følgende kerneområder:

  • Nakke- og ryg
  • Idrætsskader
  • Parkinsons
  • Slidgigt
  • Genoptræning

Når du begynder i et behandlingsforløb hos os, vil behandleren i første omgang tale med dig for at afklare dit problem og ud fra dette begynde en række undersøgelser for at fastslå problemets omfang. Dernæst vil vi udarbejde en behandlingsplan for dig. Vi tilbyder behandlinger inden for fysioterapi, akupunktur og osteopati.

I et almindeligt fysioterapeutisk forløb vil behandlingen bestå dels af behandlinger i klinikken, dels hjemmeøvelser, der skal styrke muskulaturen og genoptræne led og muskler. Et behandlingsforløb hos en af vores fysioterapeuter i Søborg kan ofte med fordel kombineres med deltagelse på et af vores træningshold. Her får du hjælp og vejledning til at lave øvelser, af en af vores erfarne fysioterapeuter, og det kan være et godt supplement til hjemmeøvelserne.

Vi tilbyder produktion af Supersole indlægssåler som supplement til den almindelige fysioterapi. SupeSole indlægssåler kan benyttes som aflastning ved smerter og problemer med fødderne. Sålerne bruges til korrektion og aflastning af fodrelaterede problemer og kan især være en god behandlingsform ved overbelastninger i forbindelse med løb eller anden hård idrætsudøvelse, eller hvor smerter i fx knæ eller ryg vurderes ar stamme fra fødderne.

På vores klinik tilbyder vi akupunktur udført af erfarne fysioterapeuter som led i smertelindrende behandling. Akupunktur stimulerer nervesystemet og hjælper ved at give øget blodgennemstrømning, muskelafspænding og smertelindring.

Vores holdtræning fokuserer på at afhjælpe specifikke problemer og kan fungere både som supplement til din behandling eller som særskilt træning for at forbedre din sundhed og dit kropslige velvære. Ønsker du at gennemføre et vægttab, kan det være en god idé at kombinere træningen med kostvejledning, som vi også tilbyder sideløbende med vores andre behandlinger. Du kan samtidig få foretaget en kropsanalyse, hvor vi måler din fedtprocent og fastslår din kropsalder, og ud fra dette vejleder dig om sundhed, træning og eventuelt vægttab.

Besøg vores klinik i Søborg

Søger du en fysioterapeut i Søborg, står vi hos Buddingevej Fysioterapeuter klar til at finde den rette behandling for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller gerne vil bestille en tid hos os.

Det er nemt at besøge vores klink, der har ligger tæt på Buddinge Station i flotte, nye lokaler. Du kan komme hertil både med offentlig transport i form af S-tog eller bus 200S, og vi har gode parkeringsmuligheder for dig, der kommer i bil. Vi har handicap p-pladser og let adgang til klinikken for kørestolsbrugere.

Læs Buddingevej Fysioterapis anmeldelser på Facebook

Buddingevej Fysioterapi har 5 ud af 5 stjerner baseret på 7anmeldelser.

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej