• Fys Slider

Fysioterapeut Lyngby – altid i trygge omgivelser

Buddingevej Fysioterapi er en klinik i Søborg, der tilbyder forskellige former for behandlinger og træning, der kan hjælpe dig som døjer med smerter, skader eller muskelspændinger i kroppen. Vores dygtige fysioterapeuter holder til på Buddingevej nær Lyngby, og her tilbyder vi en række behandlingsformer, der kan afhjælpe dine problemer og give dig mere kropsligt velvære i hverdagen.

Fysioterapeut nær Lyngby – Det tilbyder vi

Vores behandlinger tager udgangspunkt i den enkelte, og gennem samtale og grundige indledende undersøgelser finder vi sammen med dig frem til, hvilken behandlingsform der bedst kan afhjælpe dit problem. Vi har særlige kompetencer inden for problemområder og sygdomme så som nakke- og rygskader, Parkinson, idrætsskader, slidgigt og genoptræning efter brystoperationer. Vores medarbejdere har specialiseret sig inden for idrætsfysioterapi, McKenzie-systemet, bassintræning, yoga, fysiopilates, akupunktur og osteopati. Overordnet tilbyder vi følgende behandlingsformer i vores klinik for fysioterapeuter nær Lyngby:

Vi tilbyder desuden kostvejledning, der fokuserer på stabilt og effektivt vægttab. Vores kostvejledere tilpasser deres kostvejledning og rådgivning til din individuelle situation, så du får hjælp til at foretage en sund og varig livsstilsændring frem for et hurtigt og utilstrækkeligt vægttab, som er midlertidigt. Vi hjælper dig med at nå dine vægtmæssige mål og bibeholde resultatet frem for at tage vægten på igen, som mange gør efter hurtige og nemme slankekure.

Kostvejledningen kan fungere sammen med holdtræning, som vi også tilbyder. Ønsker du en gennemgående livsstilsændring med bedre kropslig form foruden en sundere vægt, kan du kombinere de to tilbud, men du kan også vælge holdtræning alene. Vi tilbyder femten forskellige former for holdtræning, der fokuserer på at styrke kroppens muskulatur, smidighed og balance. Med de mange forskellige træningstilbud kan du vælge den træningsform, der passer bedst til netop din situation. Træningen bliver udført i lokaler nær Lyngby af vores egne fysioterapeuter, og træningen tager hensyn til kropslige skavanker og skader. Vi tilbyder blandt andet efterfødselsgymnastik, træning med styrke øvelser eller rytmik for Parkinson-patienter, ældregymnastik, Osteoporose-træning, hemiplegi-træning og meget mere.

I vores klinik kan du også få udført en kropsanalyse, hvor vi gennemgår din kropsalder, fedtprocent, fedt omkring de indre organer og samlet muskelmasse. Med disse resultater får du et godt udgangspunkt for at overveje livsstilændringer, målrette din træning og fokusere din kost, så du opnår større sundhed.

Her finder du os

Søger du en fysioterapeutisk behandling nær Lyngby, er vi hos Buddingevej Fysioterapi klar til at give dig vores bedste rådgivning. Vores klinik ligger i store, flotte lokaler tæt på Buddinge Station. Du kan tage bus 200S både fra Lyngby og fra søborg. Vi ligger ca. 10 minutters gang fra Buddinge Station, og kommer du i bil, har vi gode parkeringsmuligheder ved klinikken, og også handicappladser. Der er let adgang til selve klinikken med kørestol. Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, eller du kan udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Læs Buddingevej Fysioterapis anmeldelser på Facebook

Buddingevej Fysioterapi har 5 ud af 5 stjerner baseret på 17 anmeldelser.

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej