• Fys Slider

Fysioterapeut Gladsaxe – book en tid nu

Buddingevej Fysioterapi – fysioteraput nær Gladsaxe

Hos fysioterapeuterne på Buddingevej nær Gladsaxe er du i trygge hænder. Vi tilbyder professionel behandling af skader og smerter i trygge rammer, hvor du er i centrum. Vores klinik i Søborg har 550 kvadratmeter med lyse behandlingsrum og to store gymnastiksale, hvor du har mulighed for at træne alle hverdage i ugen.

Her kan du få behandling for ryg- og nakkeskader, idrætsskader, slidgigt, Parkinsons og flere andre fysiske skader og gener. Vi tilbyder også genoptræning efter brystoperationer og holdtræning, der kan støtte vores behandlingsforløb. Hvis du ønsker at foretage en generel livsstilsændring, kan vi tilbyde en kropsanalyse, hvor vi måler din fedtprocent, reelle kropsalder (det vil sige din fysiske tilstand her og nu), og du kan få undersøgelsen fulgt op med en udarbejdelse af plan for livsstilsændringer som vægttab eller øget styrke for at forhindre skader eller myoser.

Søger du en fysioterapeut nær Gladsaxe, er vi hos Buddingevej Fysioterapi klar til at give dig en god behandling. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores behandlinger.

Vores behandlinger

Hos Buddingevej Fysioterapi kan vi tilbyde fysioterapeutisk behandling sideløbende med akupunktur og osteopati. Vores behandlingsforløb tager altid udgangspunkt i en samtale med den enkelte, hvor vi finder ud af, hvilke problemer du døjer med og grundigt undersøger dig for at afklare problemets omfang. Efterfølgende vil din behandler udarbejde en behandlingsplan, der typisk består af både behandlinger i klinikken og øvelser, som du skal lave ved siden af for at styrke og smidiggøre muskler og led. Som supplement til fysioterapi tilbyder vi SuperSole indlægssåler til behandling og aflastning af fodrelaterede smerter og problemer.

Vores kostvejledning kan være et godt supplement for dig, der har brug for at tabe dig samtidig med en større livsstilsændring, eller hvis du ønsker at forebygge senere problemer med krop og helbred.

Vores holdtræning

Vi har åbent for selvtræning mandag til fredag, om morgenen og om eftermiddagen. Desuden har vi et bredt udvalg af forskellige former for holdtræning, der både fokuserer på specifikke problemområder og skader såvel som generel træning som et middel til større sundhed og kropsligt velvære. Vi tilbyder alt fra yoga og styrketræning efter særligt tilrettelagt program, til rytmik for Parkinson-patienter, Fysio-Pilates og ryghold med fokus på styrke, stabilitet og ergonomi. Du kan bruge holdtræning særskilt eller som supplement til fysioterapeutisk behandling.

Vores klinik

Klinikken ligger på Buddingevej i Søborg, tæt på Buddinge Station, og det er nemt at komme hertil med både bus, tog og bil. Søger du en dygtig fysioterapeut nær Gladsaxe, ligger vi lige et stenkast derfra. Hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid til behandling, er du velkommen til at ringe til os eller udfylde vores kontaktformular. Har du en henvisning fra din læge, kan du få tilskud til fysioterapi gennem sygesikringen, og er du medlem af sygeforsikring ”Danmark”, kan du få tilskud derfra, også selvom du ikke har en henvisning fra din læge.

Læs Buddingevej Fysioterapis anmeldelser på Facebook

Buddingevej Fysioterapi har 5 ud af 5 stjerner baseret på 17 anmeldelser.

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej