• Fys Slider

Fysioterapeut Gentofte – få en tid allerede i dag

Professionelle fysioterapeuter tæt på Gentofte

I vores klinik på Buddingevej kan du få behandlinger med fysioterapi og akupunktur i trygge og uformelle omgivelser. Vi tilbyder effektiv behandling foretaget af professionelle fysioterapeuter, kun et stenkast fra Gentofte. Lider du af problemer med nakke eller ryg, slidgigt i knæ eller hofter, Parkinson eller har du brug for genoptræning efter en operation, kan du få behandling hos os. Vi tilbyder behandling med både akupunktur og fysioterapi, såvel som kropanalyse og kostvejledning for de, der søger at skifte til en sundere livsstil med fokus på vægttab og kondition.

Hos Buddingevej Fysioterapi sætter vi patienten i centrum, og uanset om du ønsker at få behandling med akupunktur eller fysioterapi, tilbyder vi altid et grundigt forløb med god tid til undersøgelse og behandling. Vi starter med en individuel snak med dig, hvor vi diagnosticere dine problemer og efterfølgende planlægger det videre forløb ud fra grundige undersøgelser.

Et fysioterapeutisk behandlingsforløb hos os vil som regel være en blanding af klinikbehandlinger og hjemmeøvelser, da vi fokuserer på både smertelindring, genoptræning og helbredelse på længere sigt. Det er ikke alle, der er glade for selv at skulle træne hjemme i løbet af en travl dagligdag, og derfor giver vi mulighed for holdtræning i vores gymnastiksale, der også er åben for individuel træning mandag til fredag.

Vores udbud af holdtræning er tilrettelagt, så der både er træning, som tilgodeser specifikke problemer og lidelser og mere generel træning af styrke, udholdenhed og stabilitet. Uanset om du døjer med Parkinson eller artrose, eller har brug for at komme dig efter en fødsel, eller skal have trænet ryg eller skuldre, har vi holdtræning tilpasset din situation. Vores hold har 3-10 deltagere, så der er god mulighed for individuel vejledning og rådgivning undervejs. Hver træningstime varer typisk en time, men vi har også bassinhold på 45 minutter.

Vi tilbyder osteopatisk undersøgelse og behandling hver tirsdag. Osteopati tager udgangspunkt i hele kroppen og samspillet mellem anatomi, fysiologi, nervesystemet og eventuelle psykologiske faktorer, der kan påvirke helbredet. Du kan også få udført behandling med akupunktur, hvor en af vores uddannede fysioterapeuter står for behandlingen. Da vi kun udfører akupunktur på baggrund af veldiagnosticerede problemer, er du sikret det bedste resultat af behandlingen.

Besøg os på Buddingevej

Søger du en fysioterapeut nær Gentofte, Lyngby eller Gladsaxe, kan du med fordel besøge vores klinik i Søborg. Vi holder til på Buddingevej 199, blot ti minutters gang fra Buddinge St., eller du kan tage bus 200S herhen. Det er også nemt at kommer hertil i bil, da vi ligger tæt på motorvejen, og vi have gode muligheder for at parkere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker behandling eller har spørgsmål til os.

Læs Buddingevej Fysioterapis anmeldelser på Facebook

Buddingevej Fysioterapi har 5 ud af 5 stjerner baseret på 7anmeldelser.

Find også rutevejledning til vores fysioterapeuter nær Gentofte

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej