• Fys Slider

Yin-yoga i Lyngby

Yin-yoga er en blid og afslappende form for yoga, som har en dyb påvirkning af kroppens bindevæv.

Yin-yoga er yoga hvor du guides i siddende og liggende stillinger med fokus på grounding, indre ro og flow i kroppen.

Yin-yoga arbejder med bindevævet som omgiver alle vores muskler og indre organer og som får kroppen til at hænge sammen. Bindevævet gør desværre også det at kroppen bliver mere stiv, hvis man er overbelastet et sted – så vil det komme til udtryk mange steder i kroppen, så derfor arbejder vi på, at hele bindevævet skal give sig for at give dig en bedre bevægelighed.

Yin-Yoga giver dig fysisk mulighed for bedre at bevæge dig i forbindelse med din ketchersport, løb, dans eller andet du holder af at dyrke.

Mentalt vil du opleve indre ro, bedre fokus og mere overskud i hverdagen.

Hvordan foregår Yin-Yoga?

Til Yin-yoga hos Buddingevej Fysioterapi nær Lyngby holdes stillingerne i længere tid end i andre yogaformer, ofte befinder vi os i en stilling i flere minutter af gangen. Det at vi tager os god tid, giver kroppen lov til at slappe af og give slip, og du vil befinde dig i en tilstand, der virker afstressende i en travl hverdag.

Hvad er Yin-yoga godt for?

Yin-yoga arbejder med bindevævet, som omgiver alle vores muskler og indre organer,det der får kroppen til at hænge sammen. Fysisk giver Yin-Yoga dig mulighed for at bevæge dig bedre i forbindelse med al fysisk aktivitet. Mentalt vil du opleve en indre ro, bedre fokus og mere overskud i hverdagen. Yin-yoga har også både en forebyggende og en behandlende effekt i forhold til stress.

Book tid online

Praktisk information om vores Yin-yoga nær Lyngby
Når du leder efter et sted at dyrke Yin-yoga nær Lyngby, står vi klar til at byde dig velkommen.

Undervisningen ledes af Rikke og Arendse, der begge er uddannet af Victor Chang fra Singapore. De følger stadig hans undervisning for at kunne videregive endnu mere viden i vores center for Yin-yoga nær Lyngby.
Vi tilbyder Yin-yoga som holdtræning

Træningstiderne er mandag kl. 17.30-18.45 og 18.45-20.00

Onsdag kl. 15.30-16.45, 17.00-18.15

Torsdag kl. 08.00-09.00

Prisen er 1 x 155 kr

Klippekort 10 x 1450 kr
Klippekort skal bruges indenfor 3 mdr

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark får du tilskud efter deres gældende regler.

Har du flere spørgsmål, så kontakt Arendse Saxberg på asa@fysklinikken.dk eller Rikke Abel-Bache på rjh@fysklinikken.dk. Du kan også ringe til Buddingevej Fysioterapi på telefon 45 88 66 90, eller kigge forbi på vores adresse Buddingevej 199, 2860 Søborg – tæt på Lyngby og offentlige transportlinjer.

Online booking til yoga
For at kunne bruge online tilmelding skal man først oprette sig under MitHelbred

Book tid online

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej