• Fys Slider

Personlig træning

Personlig træning er træning skræddersyet til dig og din krop. Forløbet starter med en individuel samtale omkring dine mål, dine fysiske forudsætninger og eventuelle skavanker, samt dine nuværende motions- og kostvaner. Der lægges en træningsplan ud fra dette over en kortere eller længere perioder (typisk 3-6 måneder). Der er vejning og måling af fedtprocent, fedtmasse og muskelmasse hver gang, så vi sikrer os, at det går den rigtige vej.

Der er fokus på korrekt teknik og øvelser, der gode for netop dig. Den personlige træner er med dig hele vejen, så du får det optimale ud af din træning og sikrer progression og udvikling i din træning. Personlig træning er for alle, men er særlig god for dig, der:

Hjælp til vægttab

Har brug for ny inspiration til din træning.
Har et mål om at blive stærkere eller tage på i muskelmasse.
Vil sikre dig, at du har korrekt teknik i dine træningsøvelser.
Har skader der skal genoptrænes eller tages hensyn til i træningen.
Gerne vil i bedre form eller komme i gang med en aktiv livsstil på en hensigtsmæssig måde.
Den personlige træning er i udgangspunkt 1 time pr. gang. Der er mulighed for efterfølgende at købe halve timers opfølgninger til kropsmålinger, tjek af teknik, nyt træningsprogram eller nye øvelser.

Det er ikke kun træning, der kan hjælpe dig til at opnå dine mål.  Vi kan hjælpe både med sundhedsrådgivning og personlig kostvejledning.

Tid: Aftales individuelt. Den primære personlige træner på klinikken er Gry Østerbye, som er fysioterapeut og har mere end 4 års erfaring som personlig træner i fitnessdk.

Book tid online

Pris

1 gang af 60 min.: 550 kr.
10 klip x 60 min.: 5350 kr. (535,- pr. gang)
Efterfølgende opfølgningstimer af 30 min.: 325 kr.

Ved interesse ring på tlf. 45 88 66 90 eller skriv til gry@fysklinikken.dk

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej