• Fys Slider

Massage

Massage ved lægeeksamineret massør Heidi Borg – læs mere under personale

  • Mandag : 13.30-18
  • Tirsdag: (Lige uger) 13-15 og 16.30-17.30
  • Onsdag: 12.30-17.30
  • Torsdag: 9-14
  • Fredag: 9-14

Book tid online

Hvad kan massage gøre for dig?

Massage er en ideel vej til afslapning og velvære i det daglige. Behandlingen fjerner effektivt spændinger forskellige steder i kroppen og reducerer eventuelle smerter. Derudover medfører berøringen, at der frigives oxytocin i hjernen. Oxytocin er et lykkehormon, som bidrager til en rar og rolig fornemmelse i kroppen. Derfor kan massage udgøre et tiltrængt afbræk i en travl hverdag.

Men massage er ikke forbundet med velvære alene. Behandlingen kan også foregå mere målrettet, hvor et specifikt problem håndteres. Hvis du døjer med smerter et konkret sted i kroppen, kan en massage løsne op for netop dette område. Derudover kan en sportsmassage gøre underværker efter træning ved at fjerne de ophobede affaldsstoffer i musklerne.

En massage vil altid være tilpasset dine specifikke behov, og derfor bliver din behandling tilrettelagt sammen med massøren. Ofte vil massagen være en naturlig forlængelse af et forløb hos en af vores fysioterapeuter eller osteopater.

En massage hos os er dog ikke afhængig af et forløb, og der kræves heller ikke en lægehenvisning. Det vil imidlertid være en god idé at tjekke din sundhedsforsikring på forhånd, da visse forsikringer giver tilskud til massage.

Priser på massage

1 times massage: 550 kr.
Seniorpris (62+ år): 500 kr.

1½ times massage: 750 kr.

45 minutters massage for børn (op til 14 år): 350 kr.

Japansk lifting/ ansigtsmassage (1 time): 550 kr.
Seniorpris: 500 kr.

Stress release og massage (1 time): 550 kr.
Seniorpris: 500 kr.

Book en massage hos os

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du både få en afslappende helkropsmassage og en skræddersyet behandlingsmassage til problemområder. Vores klinik ligger i Søborg, som er placeret midt mellem Lyngby og Gladsaxe.

Du kan ringe og bestille en massagetid på 45 88 66 90 eller booke online. Hvis du ligger inde med spørgsmål, kan du skrive direkte til vores massør Heidi på hb@fysklinikken.dk.

Book tid online

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej