• Fys Slider

Personlig kostvejleder

Et vægttab kan være en større udfordring, hvis du står alene med det. Hos Buddingevej Fysioterapi er vi med dig på rejsen til en bedre livsstil. Du bliver vejledet i øjenhøjde, hvor dine behov og ønsker bliver hørt. Vi tilpasser forløbet i tæt samarbejde med dig og tror på, at du bedst opnår et vedvarende vægttab med realistiske mål, som passer til dig. Der er nemlig ikke et vægttabsforløb, der er ens. Ikke én måde, der er den rigtig for alle. En god måde at lave kostændringer er ved at tilpasse forløbet til dig. Behovet for kostvejledning kan udspringe af forskellige årsager, så som ønske om et vægttab, bedre madvaner eller sportslige mål, som kræver en omlægning.
Nogle andre hjælpe midler vi har til, at hjælpe dig med at opnå dine mål.  Vi kan hjælpe med personlig træning og sundhedsrådgivning.

Det er her, kostomlægning kommer ind i billedet

Kostvejledning inkluderer flere forskellige fokuspunkter hos os. Udover at vores kostvejledere hjælper dig med vægttab, har vi også meget fokus på, hvordan en kostomlægning gavner dig i forhold til at få mere overskud i hverdagen, mere energi og bedre velvære. Du får også hjælp til at få en større forståelse af næring og de vaner, som du har. Vaner er mønstre, som kan være svære at knække, hvorfor vi finder frem til, hvad det er, der motiverer dig, så vanens magt ikke længere er styrerende for næringsindtaget.

Det skal være sjovt at tabe sig

Et overkommeligt vægttab, er vores mål. Det skal ikke være en sur pligt at gennemføre og vedligeholde en kostomlægning. Vores sundhedsrådgivere udarbejder en plan med personlige mål, delmål, trænings- og kostvejledning med resultater, vi sammen er blevet enige om.

×

Menu

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej