• Efterfødsel gymnastik

Efterfødsels gymnastik

Find tilbage til din krop efter fødsel 

Kroppen er fantastisk. For selv efter en fødsel, hvor den virkelig har gennemgået en stor forandring, er det muligt at få den sund, stærk og i form igen. Det er vigtigt, at du går i gang med at opbygge alle de muskler, som er blevet svagere under din graviditet. Især ryg og bækkenbund er blevet udsat for hård belastning. Mavemusklerne og ballerne ligeså. Det hjælper vi med her hos Buddingevej Fysioterapi.

Efterfødselsgymnastik hos os

Arbejdsområder og muskler, som vi fokuserer på, er især det, som uundgåeligt er blevet svagere og hårdt belastet under graviditet og fødsel. Der skal opbygges en god stabilitet i din krop igen. Det er bl.a. mavemuskler og bækkenbund, som vi især fokuserer på. Her arbejdes der på at få specielt bækkenbunden styrket igen, så problemer med inkontinens fremadrettet undgås. Udover at genopbygge styrke og muskler, vil du også kunne mærke bedre fysisk form, velvære og overskud, som træning giver.

Træning efter fødsel med professionel på holdet

Har du også lyst til at få din krop tilbage til der, hvor den var før? Så kan du tilmelde dig vores efterfødsels gymnastik. Både hvis du er førstegangsmor, eller din mødregruppe og du har lyst til at starte sammen, så har vi træningshold, der passer til alle. Dygtige og professionelle fysioterapeuter står for at lave en undervisning, der tager dig i hånden hele vejen. Alle øvelser kan justeres til den enkeltes niveau og behov, så der er plads til alle på efterfødsels gymnastik. Kontakt os i dag på tlf. 4588 6690, hvis du vil vide mere.

Book tid online

Vi tilbyder også yoga til gravid, hvis det er noget du kunne tænke dig til næste gang du bliver gravid.

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej