• Fys Slider

Akupunktur i Lyngby

Hos Buddingevej Fysioterapi kan du få behandlinger for smerter og skader med fysioterapi og akupunktur i afslappede og trygge rammer. Vi tilbyder professionel behandling, hvor patienten altid er i centrum.

Akupunktur hos Buddingevej Fysioterapi

Vi har speciale i behandling af nakke/rygproblemer, idrætsskader, knæ- og hofteartrose og Parkinson. Vores behandlinger omfatter fysioterapi, osteopati, behandling med supersole og akupunktur. Du kan desuden deltage i holdtræning for at styrke kroppens muskler og smidighed, og vi tilbyder kropsanalyse, der måler fedtprocent, fedt omkring de indre organer og kroppens alder, med mulighed for opfølgning i form af rådgivning om kost og træning og en handlingsplan for at forbedre kondition og sundhed. Vi tilbyder desuden kostvejledning med individuelt tilpasset rådgivning, der støtter dig i at opnå varige livsstilsændringer og forbedret sundhed frem for blot midlertidige vægttab.

Book tid online

Fysioterapi og akupunktur

Her hos Buddingevej Fysioterapi kan du få fysioterapeutisk behandling, hvor vi ud fra en indledende samtale udfører grundige undersøgelser for at afklare dit problem. Herefter får du en plan for det videre behandlingsforløb, der tilgodeser dine behov. Behandlingsforløbet vil typisk bestå både af klinikbehandling og øvelser, som du skal udføre hjemme. For nogle mennesker er der brug for mere intensiv træning eller genoptræning for at komme problemerne til livs, og i disse tilfælde kan vi tilbyde holdtræning, der tilgodeser netop din situation.

Du har også mulighed for at blive behandlet med akupunktur. Vores akupunkturbehandlinger fungerer effektivt som smertelindring, og den foregår ved at tynde nåle bliver stukket ind i særlige punkter på huden. Det lyder måske ubehageligt, men nålene er så tynde, at du ikke vil kunne mærke dem. I stedet vil du typisk opleve en snurren eller prikken stråle ud fra de områder, hvor nålene bliver sat. Det skyldes, at nålene stimulerer nervesystemet. Akupunktur øger blodgennemstrømningen og kan derigennem hjælpe til at afspænde muskler og lindre smerter. Vores fysioterapeuter er autoriserede behandlere, og ved at modtage akupunktur hos en fysioterapeut i forbindelse med en veldiagnosticeret tilstand, opnår du det bedste resultat af behandlingen.

Sådan finder du klinikken

Du finder vores klinik på Buddingevej 199 i Søborg, og du kan således få fysioterapi og akupunktur blot et stenkast fra Lyngby. Vi ligger lige i nærheden af Buddinge Station, og du kan nemt komme hen til klinikken med både tog, bus eller bil. Bus 200S, og vi har gode parkeringsmuligheder, også for handicappede. Der er adgang til klinikken også for kørestole. Hvis du kommer med en henvisning fra din egen læge, får du tilskud til fysioterapeutiske behandlinger gennem den offentlige sygesikring, og der gives også tilskud til medlemmer af sygeforsikring ”Danmark”. Du kan kontakte os ved at ringe eller udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Læs Buddingevej Fysioterapis anmeldelser på Facebook

Buddingevej Fysioterapi har 5 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Find rutevejledning fra Lyngby til klinikken

×

Menu

Ring op

Skriv til os

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, udfyld formularen nedenfor.

Facebook

Find vej